Kaos

Sitter mitt uppe i världens bombnedslag, De håller på att tapetsera om i båda sovrummen och i köket nu, så alla våra möbler och saker är i vardagsrummet. Så ni kan ju förstå vilket kaos det är. Det är en jä*la tur att vi har ett stort vardagsrum så att vi får plats med allt.
Inatt sov jag på bäddmadrassen på golvet och Rickard sov i soffan, eftersom sängen står inplastad inne i sovrummet. Men imorgon är det färdigtapetserat så då kan vi flytta in på riktigt. :)

På söndag ska jag med mamma och pappa till Matfors på hundutställning, Svinto ska ställas ut. Då ska pappa och jag passa på att åka in till Birsta och köpa en sänggavel när vi ändå väntar på att Svinto ska få ett utlåtande.

Älsklingen åkte nyss på jobbet, så nu sitter jag här själv i lägenheten med killen som tapetserar, så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på, undrar just om jag kanske ska ta mig en löptur. För man blir liksom lite göralös av att sitta här och glo runt på internet.


Aja, det får vara allt för mig för idag..


Puss

Bilder

Idag gjorde jag mitt sista ordinarie pass för sommaren, men jag har fått ett extra pass på onsdag. Den här sommaren har gått så himla fort, men det har varit den bästa sommaren på länge. Orkar inte skriva så mycket idag, så jag tänkte lägga upp lite bilder från Tvärån :)




Tillbaka till startsidan



RSS 2.0


Design by Twixy
Twixys.blogg.se