Tentaplugg

På fredag är det tenta och jag pluggar så det står härliga till, inte en minut till annat. Sitter med mina böcker timmar in och timmar ut..
...Man kan ju drömma. Idag har jag varit själv hela dagen och hade egentligen inga andra planer än att plugga, men vad har jag gjort?! Inte plugga i alla fall, eller jag har pluggat kanske 3 timmar och det är långt ifrån tillräckligt. Får hoppas på att jag klarar tentan ändå.


Imorgon ska jag iväg till Ånge och göra ett drogtest inför min anställning i sommar, för alla nyanställda måste göra drogtest, så det är bara att åka iväg och kissa i en mugg under uppsyn av en främmande människa. Jag får hoppas att det går bra.

Snart är det sommarlov och jag längtar som en tok. För jag har tappat en hel del av min pluggmotivation så det ska bli skönt med en rejäl uppladdning inför nästa termin. Förhoppningsvis kommer motivationen tillbaka.

Det var allt för mig denna gång :p



Puss och gonatt!


Försök

Kanske ska ta och göra ett försök med ett blogginlägg, så kanske min kära fru blir nöjd :p

Sitter på skolan nu och väntar på att Katrin ska sluta, så ska vi åka hem och ta en tur med hästarna. Ska bli himla härligt att ta sig ut en sväng, får hoppas att det inte kommer regn på oss.


Har haft en jättetråkig föreläsning idag, den kunde ha varit intressant, men enligt mig har jag redan gått på sommarlov, så det är lite svårt att koncentrera sig. Men snart är det sommarlov på riktigt, bara en tenta kvar :)

Något annat vettigt har jag väl inte att säga, om det här ens var något vettigt :p



Elina

Tillbaka till startsidan



RSS 2.0


Design by Twixy
Twixys.blogg.se