Måndag

Grattis till min Älskade lillebror som fyller 20 år idag :)


Har suttit och skrivit ett arbete från kl 21 fram till nu. Går rätt bra faktiskt. Men jag förstår verkligen inte varför jag inte kan lära mig någon gång. Jag ska redovisa arbetet på onsdag och jag började idag. Men nu har jag bara diskussionen kvar. Det har gått jättebra att skriva, men jag fattar ändå inte varför jag inte kan lära mig att göra det i tid. För det är ju inge krångligare att göra det i tid, den enda skillnaden är att man slipper panikplugga om man gör det i tid.


Var en sväng till Ånge en sväng idag och hälsade på Elin och Ullis. Det var himla trevligt :) Kändes som att det var välbehövligt. Nu ska jag väl försöka hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig.


Allt för mig.

Vill bara säga att jag Älskar min underbara pojkvän. Han är bäst i världen! <3

                           


Puss

Torsdagkväll

Ja, va ska man säga om denna underbara dag. Jag skulle plugga hela dagen. Började bra med att granska en artikel som jag har hittat, men jag insåg efter ett tag att den var så kass så att den inte gick att använda. Fick ett rejält sammanbrott och låg snett över sängen och grinade en skvätt. Insåg då att jag inte får något gjort om jag ligger där. Så Älsklingen hjälpte mig med lite "pepptalk" så att jag satte igång att leta en ny artikel. Efter ca 30 minuters letande hittade jag en. Men då ledsnade jag på att plugga. Så nu måste jag granska två artiklar ikväll. För jag ska helst redovisa dem imorgon på praktiken. Så det är väl bara att sätta igång.

Har nyss kommit hem från ett step-pass. Det var väldigt skönt att få träna av sig lite. Nu har jag förhoppningsvis energi kvar så att jag kan plugga lite.


Det var allt för mig.

puss

Onsdag

Har haft en kanon dag på praktiken, inte gjort speciellt mycket men det som gjorts har flutit på bra. Kom hem till min underbara Älskling, åt middag och somnade på soffan. När jag vaknade kände jag mig mer som en zombie än när jag somnade. Jag tror bestämt att min Älskling har lyckats smittat mig med några konstiga små baciller. Men jag är inte sjuk!!

Tvättade hela dagen igår men hann ändå inte klart, så nu har jag bokat upp den jävla tvättstugan igen. Jag trivs verkligen i den nya lägenheten. Men när det gäller tvättstugan så har vi bytt ner oss. Den här är bara skit, och jag har sagt till ÅFA men de tycker att den fungerar bra. Så jag får väl stå ut med den då.

Nä, nu är det dags att gå ner till tvätten igen.

Ha det bäst!

Puss

Föresten.. GRATTIS Marie på din dag :)


African Moves

Var på african moves ikväll, det behövdes verkligen. Har varit så himla rastlös och irriterad i kroppen hela dagen. Men nu är det bra :)

Elin kom hit en sväng på eftermiddagen, det var jättemysigt. Fikade och pratade en massa.


Aja, konstigt och kort inlägg.


Puss

Söndag

Hade förhoppning om att hitta vetenskapliga artiklar idag, satte mig ner i ca 30 min, hittade ingen bra, så jag gav upp.. Har inget tålamod för sånt. Men jag måste försöka få tag i 2 stycket snart nog. För det är bara två veckor kvar av praktiken och det måste göras, för annars blir jag inte godkänd. Och det är ju rätt onödigt.

Idag kom Elin hit, var så himla roligt att träffa henne igen, för det var ett tag sen. Så det var välbehövligt att få prata av sig lite.

Har även fått upp lite kakeldekorer, började igår och fortsatte lite idag, men inte ens hälften är gjort. Så det är lite jobb kvar där också.

Snart kommer Katrin hit för vi ska iväg och träna lite :) Ska bli skönt att träna av sig lite :D


Aja, nu har det blivit ännu ett inlägg med en massa osamanhängande.




Puss

Trött!!!

Är så sjukt trött, Har klivit upp före kl 5 varje morgon, förutom i morse när jag försov mig och vaknade 05,40. Ska bli så himla skönt med sovmorgon imorgon. Fast jag måste upp kl 8, men det är ändå nästan 4 timmar sovmorgon.

Har skalat lite äpplen, gjort kräm och fryst in resten, så jag är rätt nöjd med min prestation trots att jag är så trött.

Imorgon hoppas jag att jag får lite gjort på kvällen, på morgonen ska jag åka till Munkbysjön och ta upp potatis och kanske ut på hästarna en sväng. Imorgon vill jag iaf bli klar med disken, kanske dammsuga och sätta upp kakeldekorerna. Älsklingen ska ut och jaga på morgonen, spela fotbollsmatch och sen jobba kvällen. Så jag kommer inte se många sekunder av honom imorgon..


Äsch, nu skriver jag bara massa onödigt...


Puss

Box

Igår var jag och Katrin på ett boxpass. Det var hur roligt som helst och minst lika jobbigt. Imorse när jag vaknade visste jag inte riktigt hur jag skulle kunna ta mig upp. På något vänsters vis lyckades jag ta mig upp, men jag säger bara HERREGUD! Jag håller på att avlida nu, den träningsverk jag har nu vet jag inte om jag har upplevt npgon gång. Jag kan knappt gå. Vad jag än gör så spänner det i benen, men jag måste erkänna att det är rätt skönt också, för nu vet jag att jag verkligen har tränat.

Idag fick jag sluta tidigare från praktiken, när jag kom hem så la jag mig på spikmattan, trodde inte jag skulle somna, men det gjorde jag, jag sov i hela 1½ timme. Jag tror att det behövdes, för sen i måndags har jag och Älsklingen klivit upp kl 04,20 och så kommer trenden att fortsätta tills minst på fredag.
Har även rensat lite trattkantareller idag och efter middagen ska jag fortsätta att rensa svamp, men då ska jag rensa gula kantareller.

Jaja, det var nog allt för mig.




Puss

Skolstart

I måndags gick jag på kursstart i tron om att jag skulle böja praktiken måndagen efter, men tji fick jag. På kursstarten fick jag reda på att dagen efter skulle vi, som ska vara på rättspsyk, vara på introduktionsdag och dagen efter det, alltså på onsdagen började praktiken. Måndagen var en kaosdag med många frågetecken, men nu har jag varit på praktiken i två dagar och det känns jättebra. Personalen där är jättetrevlig och de här dagarna har gått jättefort.  Nog om detta..

Här hemma börjar det ordna upp sig, förutom att vi har kvar det som vi inte vet ska vara och vi flyttar bara runt det mellan rummen. Men förhoppningsvis blir vi klar imorgon när både jag och Älsklingen är ledig. Förresten så blev tapetseringen kanonbra, när jag orkar och vi blivit riktigt klar ska jag knäppa kort och lägga ut.   

Jag kände för att skriva ett långt bra inlägg, men nu när jag började skriva insåg jag att jag inte hade mycket att säga och att det blev en kort och kanske tillochmed lite osammanhängande, men nu får det vara som det är.

Gonatt!


Tillbaka till startsidan



RSS 2.0


Design by Twixy
Twixys.blogg.se