Jul

Nu är julen över.. Det har varit en jättemysig jul med mycket åkande. Den 22:a kom Elias och hämtade mig, då åkte vi hem till Ramsjö, dagen efter kom Älsklingen dit. På julaftonsmorgonen åkte vi allihopa till mormor och morfar och firade jul. Därefter åkte jag och Älsklingen hem till Fränsta, hämtade och lämnade saker, vidare hem till Älsklingens mamma och pappa, och sen till hans mormor och morfar. Efter det åkte vi hem till hans mamma och pappa igen, och sen hem. Dagen efter julafton åkte vi till hans farmor efter det så åkte vi hem till hans mamma och pappa och sen åkte vi till Ramsjö och var där tills i måndags. Så det har blivit några mil..
Vi har haft jättemysigt, Anna och Mattias kom också hem, var jättelängesen jag träffade dem, så det var jätteroligt. De enda som saknades var Niklas och Nina. Annars var julen perfekt.

Jag fick bl.a. En mirandanalle och örhängen av min Älskling <3, En symaskin av mamma och pappa, en handväska och klocka av Mattias och Anna, en svampbok och en mössa av Leif och Maggan. Och så fick jag lite till som jag inte orkar skriva.


Ja, det var min jul det :)




Puss


Jullov?

Ja, nu har jag i princip jullov, iaf så behöver jag inte gå på några mer föreläsningar. Jag (och Hanna) måste bara skriva en projektskiss, som jag sa att jag vill helst bli klar med den innan julafton, men det blir ju som vanlig för mig. Jag måste göra allt i sista minuten. Men nu har vi kommit överens om att skriva lite på varsit håll så kan vi skriva ihop sedan. Det måste vara klart till den 14 januari, och det ska vi ju klara.
Och så har jag tentaplugg över jul, så egentligen har jag ju inte jullov.

Imorgon ska jag göra ett arbetspass också, det är alltid lika roligt + att man får betalt för det :)

Idag och igår sökte jag lite jobb inför sommaren, så jag får se om det ger nåt. Är helt sjukt att jag är klar sjuksköterska till sommaren, känns inte som att det redan gått 3 år, eller ja, 2 ½. HELT SJUKT!
Känns både bra och lite nervöst, ingen som kommer att stå bakom mig och säga hur jag ska göra, men det kommer nog att gå kanonbra. Lite som att ta körkort, första gången man kör själv känner man sig lite olaglig, att man tagit bilen och bara åkt. Ingen som sitter bredvid. Men jag har lyckats köra bil i över tre år utan att något har hänt, så då ska jag väl klara av det här också :)


Jaja, det var allt för mig för den här gången.









God Jul till er alla! (om jag inte skriver något mer innan dess)


Puss

Modell för en dag

Imorse gick jag upp till frisören och frächade upp håret lite :). Sen åkte jag till Sundsvall och hämtade upp Katrin och sedan hämtade vi upp Sandra och åkte vi på scandic på Modell för en dag.
Det har varit en kanondag. Vi kom dit, bytte om och sen blev vi sminkade. Efter det så begav det sig in i ett rum och där fick vi knäppa en massa bilder. Vi hade en himla tur att vi kom när vi kom, för de som kom ca en timme efter oss fick vänta hur länge som helst.
Vi knäppte ca 60 bilder var. Men jag köpte bara 3 st. Tyckte det var för dyrt att köpa alla. Skulle jag köpa alla skulle det gå på 2400 kr. Så jag nöjde mig med 3 för 1200. 




Här kommer bilderna :)
                                                                                




Puss


Rubrik?

Kanske är dags för ett inlägg igen. Men vet inte vad jag ska skriva om riktigt..
Elin och Fredrik var hit ikväll, vi var ut på en promenad innan vi gick in och fikade :) Det var himla trevligt. På torsdag bjöd jag in mig själv att följa med Elin och tatuera sig :) så det ska bli spännande.

Imorgon är det ännu en dag i skolan. Först ska jag och Hanna träffas och göra lite arbeten, och sen på eftermiddagen är det föreläsning som jag funderar på att skippa, men det återstår att se hur det blir imorgon.


Äh, nu blir det duschen och sen sängen.


Puss

GLAD

Jag är så jäkla glad nu :) Klarade läkemedelstentan, efter tredje försöket. :D

Ska snart fira det med att städa lägenheten, för imorgon har jag ljusparty. Ni som vill får gärna komma, det är bara att höra av sig :) Det börjar kl 18.00.


Äh, orkar inte skriva nå mer.


Puss

Tillbaka till startsidan



RSS 2.0


Design by Twixy
Twixys.blogg.se