Första dagen

Idag var det första dagen på praktiken. Det var direkt in i verkligheten, ingen mjukstart. Men det gillar jag. Det var en väldigt givande dag. Det känns som de här veckorna kommer nog att flyta på bra. Mitt första intryck är i alla fall att jag kommer att trivas jättebra.

Nog pratat om praktiken..

Imorgon ska jag och Elin ta en morgonpromenad och sen ska vi på gymmet. Det blir en bra start på dagen. Sen ska jag ner till stan och ha praktik på kvällen. Imorgon ska jag sova hos Katrin, för jag ska jobba torsdagmorgon också. Då är det mycket smartare att sova kvar i stan. Tjänar både tid och pengar. Skulle jag åka hem och sova så skulle jag komma hem kl 22.30 och måste åka kl 05.30 igen och så tjänar jag 14 mil på att sova i stan. Så det blir bara positiva effekter av att sova där :)


Ja, vad ska jag skriva mer. Jag kände att jag hade lust att skriva en massa.
Idag gjorde jag ett försök att repetera lite från med.vet. kursen. För den 15/4 är det klinisk nationell sluttenta. Vi vet inte vad som kommer på den. Men det är sånt vi redan ska kunna. Så jag tänkte att det är lika bra att läsa igenom de vanligaste sjukdomarna. Jag kom så långt så att jag tog fram medicinboken på vardagsrumsbordet, längre kom jag inte.


Det var nog allt för mig.



Puss

Tillbaka till startsidan



RSS 2.0


Design by Twixy
Twixys.blogg.se