Zumba

Har nyss kommit hem från mitt livs första zumba-pass. Det var 96 personer som var och tränade, helst sjukt! I vanliga fall på korpen så har vi som mest varit kanske 25-30 pers. MAX! Så det var helt galet. Trångt, varmt och ingen luft. Men det var ändå jätteroligt :) Så det ska jag gå på fler gånger.



Det var nog allt för mig för denna gång :)


Puss

Ramsjö

Vi var hem till Ramsjö i helgen och hade det jättebra. Vi skulle egentligen åka dit för att åka skidor, men det blev bara 5 km för mig och mamma. På lördagen snöade det och nästan regnade så då hade vi ingen lust att åka, och på söndagen snöade det också. Det blir inge roligt att åka då. Så därför blev det bara 5 km. Men tydligen räckte det för mig för jag har fortfarande lite träningsvärk :p


Snart ska jag och Älsklingen åka till stan en snabbis, så jag har inte tid att sitta här längre.


Puss

Ny Design

Underbara Elin var så snäll och fixade ny design på min blogg, så nu slipper jag den gamla fula designen. Jag är så himla nöjd :)

Och Tack än en gång Elin :)






Puss


Äntligen

Äntligen har jag bytt gardiner och tagit bort den allra sista julen. Städade ut julen före nyår, men gardinerna fick vara kvar (lite för länge).

Älsklingen har åkt och jobba natt, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu innan jag går och lägger mig, blir antagligen att sitta här och häcka.

Just ja, måste kanske gå ner och hämta sista tvätten som hänger på tork ( tvättiden slutade kl 20).

Lägger in en söt liten bild från när Svinto var valp :)

Här är mamma och pappas nytillskott :)

Puss

Tenta

Ja, nu är tentan skriven, så nu ska jag inte skriva något mer om den här i bloggen (förhoppningsvis). Känns som den kan gå hur som helst. Det kändes bra, men det beror ju på om jag har tolkat frågorna rätt, för har jag det så har jag klarat den.

Nog tjatat om den.

Idag ska jag bara ta det lugnt. Tackade nej till jobb ikväll för att jag är så slut i huvudet idag. Känns som att jag vill ha ledigt idag. Helt sjukt att man kan bli så trött av att skriva tenta. Jag satt i två timmar. Men iofs så har jag nästan inte sovit inatt och jag tror det beror på att jag var omedvetet nervös.
Jag skrev för några rader sen att det var nog tjatat om tentan och ändå rammlar jag in på samma spår igen.

På tal om spår, så ska jag och Älsklingen åka till Ramsjö i helgen. Då ska jag ta min premiärtur för iår på skidor. Få se hur det går.

Ända sen jag fick börja åka Tjejvasan när jag var 16 år, så har jag åkt den. Men i år bestämde jag och mamma att vi skulle skippa den. Så därför har jag inte åkt nå skidor i år. Och jag saknar det inte heller tragiskt nog. För jag vill egentligen åka skidor.


Aja, osammanhängade och tråkigt inlägg. Men så får det bli idag.


Puss

??

Ja, vad ska man säga?! Somnade på soffan igår mellan 16-20. Vi gick och la oss vad 00. Sov till 11 och ändå är jag så här seg. Eller jag är inte seg egentligen. Men jag får inte fingrarna ur.. och pluggar. Har suttit vid datorn till och från i 3 timmar. Inte så att jag kan plugga. Hittar inte motivationen. Sitter i soffan och vill göra så mycket, t.ex. köra ett yogapass eller byta gardiner. Men jag gör det inte för att jag vet att jag måste plugga. Men jag pluggar ju inte i alla fall. Så jag vet inte vad jag ska göra.
I torsdags var jag ner till stan och pluggade med Hanna och då kändes det lugnt med tentan, det känns som att jag kan det som kommer att komma på tentan. Om nu det som är på de gamla tentorna kommer på den här tentan. Så jag ber till gud (om det finns någon) att rätta frågorna kommer på tentan. Men det vet man ju aldrig, så därför skulle det vara bra att plugga lite till.'

Ojojoj vilket jävla surr. Jag har nog skrivit ner precis det som finns i min hjärna nu. Min dialog med mig själv. Så nu kanske jag kan plugga lite?

Tänkte lägga upp lite bilder men insåg att jag sitter vid fel dator, så det får bli någon annan gång.


Puss


Tentaångest?

Att jag aldrig lär mig! Hur svårt ska det vara att börja plugga i tid?! Den här kursen är på 10 veckor, om en vecka är det tenta och jag började plugga lite smått för 4 dagar sen. Och jag fattar inte ett skit.. Hade jag börjat plugga lite smått för ca 9 veckor sedan så hade det inte varit sådan big deal. MEN nu är det det. Men det ska väl gå vägen ändå hoppas jag. För jag vill inte säga till sommaren " nej tyvärr, jag är inte klar sjuksköterska, för jag klarade inte tentan om forskningsprocessen (eller vad nu tentan handlar om?!)". Den här skitkursen ska inte få sätta stopp för mitt jobb som sjuksköteska.
Helt sjukt, efter den här kursen är det bara C-uppsatsen och 8 veckor praktik sen är jag klar. Då har tre år gått. Och mina 15 år i sträck av pluggande är över. Förhoppningsvis så får jag även jobb så jag slipper gå arbetslös.


Det var allt för mig.


Puss

Tillbaka till startsidan



RSS 2.0


Design by Twixy
Twixys.blogg.se