Tvärån

I Torsdags mitt på dagen packade jag och Älsklingen in oss i bilen och åkte upp till Tvärån till bror Niklas och Nina. Efter ett x antal timmar i bilen var vi framme. Så himla fint hus de har köpt, första gången vi var dit nu och de köpte huset för ganska många månader sedan. Men bättre sent än aldrig.

Har haft riktiga kanondagar där, skulle egentligen åka hem i söndags men vi åkte hem idag istället. Vi har bl.a. spelat spel, kollat på film, varit ute och fixat, varit till Storforsen på "picnic", varit i Luleå och handlat och bara umgåts :)

Ska lägga in lite bilder därifrån också men jag har inte hunnit lagt in bilderna på datorn än.


Kan inte säga annat än att det har varit en kanonsemester, Tack kära bror och Nina för att vi fick komma.


Puss

Diggiloo

Kan vara dags för en uppdatering.

Idag har jag varit hundvakt åt Nemo hela dagen och det har gått kanonbra. Elin var hit på rasten så vi drack 3 koppar kaffe och var ut och gick en långprommis. Har även hunnit att packa en kartong och packa inför min och Älsklingens tripp upp till Tvärån :)

I fredags var jag, Mattias, Anna, Elias, Marie, Jennifer, Jonas, Tina och Emma på Diggiloo. Det var meningen att alla skulle sitta tillsammans, men Jennifer, Jonas, Tina och Emma hamnade för sig själv. Det var en kanonkväll med bra musik, härligt väder, lite mygg och MYCKET trevlig sällskap. Det måste vi göra om nästa år :)

Som sagt så ska jag och min Älskling åka till Tvärån på torsdag till min Älskade bror och hans sambo. Det ska bli väldigt trevlig och mycket skönt att åka iväg en sväng. Jag jobbar onsdagnatt och sen är jag ledig en vecka, det ska bli så himla skönt. Jag har jobbat varje helg sen midsommar, så det känns välbehövligt.

Tyvärr så var jag så dålig på att knäppa kort på diggiloo, annars hade jag bjudit på en bild därifrån. Men håll till godo.


Puss och Gonatt!


solen skiner :)

Det är varmt och skönt ute och jag har bara varit inne hela dagen, förutom en tripp till affären och en tur med cykeln.
 
Jag och Älsklingen ska flytta den sista juni, så jag har spenderat dagen med att packa lite lådor, men det måste packas mer. Vi har så mycket saker som ska ner i lådor, allt ska ner men man vet ändå inte vart man ska börja.

Hoppas verkligen att Älsklingen vill åka och bada när han slutar ikväll, för jag smälter verkligen bort snart.
Det var allt för mig, ett osamanhängande och inte alls intressant inlägg, men det är ju ett inlägg i alla fall.

Puss

En tand fattigare

Igår var jag som jag nämnde hos tandläkaren, det visade sig att jag hade en rejäl infektion i underkäken. Tandläkaren tyckte att vi skulle testa att dra ut visdomstanden eftersom annars kunde det fortsätta att bli problem, så jag blev bara glad att han ville dra den, för jag har velat dragit den förut. När jag gick ut därifrån hade jag fått fyra ampuller bedövning och var en tand och ett antal kronor fattigare. Även fast jag hade skitont igår och grät typ i 1 timme för att det gjorde så ont, så ångrar jag mig inte. För idag är det jättebra och jag har knappt ont :)

Nog pratat om tänder..
Idag var jag och Älsklingen till Ånge och sa upp våran lägenhet, i slutet av juli ska vi flytta till en STOR trea :) Ska bli så himla härligt, men det kommer att bli vemodigt att flytta från den här lägenheten.


Är det något mer som ska nämnas?!

Jag tror inte det, så det var allt för mig idag.


puss


Tillbaka till startsidan



RSS 2.0


Design by Twixy
Twixys.blogg.se