Uppe med tuppen

Älsklingen väckte mig och sa att "idag är du bara 28 minuter sen", men det visade sig att mina larm inte skulle börja ringa förrän 06,30 och jag behövde egentligen inte kliva upp förrän kl 7. Men med tanke på mina 3 försovningar på rad så tyckte jag att det var lika bra att kliva upp. Så istället för att behöva göra allt på en kvart,  platta håret, äte frukost, borsta tänderna och klä på mig. Så kan jag ta det lugnt, så just nu sitter jag är och dricker kaffe i lugnan ro.
Om 45 minuter ska jag åka till stan och skriva omtenta. Kan inte säga att jag är jättepeppad, men det ska bli skönt att få det gjort :)

Nu kom tidningen, så kanske är dags att gå och äta frukost så jag även kan läsa tidningen i lugn och ro :)


Puss

Ledig

Imorse vid sju-tiden klev Älsklingen upp och åkte på gymmet, och som vanligt somnade jag om. Sen åkte han på APT. Själv tog jag mig inte upp förrän 10,30. Så det enda jag hunnit med är att ha ätit frukost och fastnat här vid datorn. Så det är kanske dags att jag gör något vettigt med den här dagen, som att gå ner i källaren och kolla om det finns någon tvättid.

Aja, har inte tid med det här.


Puss

Bilförsäljning

I söndags sålde jag pärlan, hon var min första bil och var i min ägo i 2½ år. Jag var så kär i pärlan i början och fram tills för ett halvår sedan, sen började känslorna att svalna. Hon bara krånglade och jag kunde aldrig lita på henne. Så sen i söndags är hon hos en annan ägare. Kändes lite sorgligt eftersom jag trodde jag skulle ha henne tills hon skulle på skroten. Men eftersom hon krånglade så mycket så känns det rätt skönt nu. Nu har jag köpt en ny bil, som man kan lita på. En riktig skönhet ;) Så jag kan inte säga annat än att jag är nöjd.


Idag hade vi bara föreläsning fram till lunch. Så jag åkte hem och åt lunch och tänkte vila en halvtimme på soffan, men den halvtimmen råkade bli 2 timmar. Så nu är jag pigg :D

Har nyss kommit hem från box-passet. Var så himla roligt, nu är jag helt slut i kroppen men det är härligt.

Det var allt för mig,

Puss


Fastkörning

Imorse åkte jag på skolan. Hade snöat här i Fränsta, men långt ifrån snöstorm/kaos som de varnat för. Ju närmare stan jag kom ju mer snö var det. Inne i stan var det kaos! Bilarna sladdade lite hit och dit, trafiken gick ca 10 km/h. Parkerade på en igensnöad parkering ihopp om att komma därifrån. Plumsade in på skolan och hade föreläsning. Efter föreläsningen skulle jag åka hem. Och tror ni jag kom iväg med bilen?! Nej, såklart inte. Det var tvärstopp, gick inte att ta sig därifrån. Två snälla killar såg att jag hade problem och hjälpte mig att knuffa på. Höll säkert på i 10 minuter. Till slut kom jag iväg, stannade till för att tacka killarna, de åkte och jag skulle åka ut på vägen, och vad tror ni händer? Jo, jag kommer inte därifrån, tvärnit igen. Stod där i några minuter och försökte, gick ut och skottade bort snön från däcken, försökte igen. Men inte... Då går ett gäng ungdomar förbi och de är s snälla och frågar om jag vill ha hjälp, så de var så underbara att hjälpa mig att ta mig över den sista snövallen. Tack underbara människor :) Det räddade min dag att det finns så snälla människor där ute.
När jag väl kommit i rullning så ringde jag min Älskling och berättade vad som hänt, då förklarar han så snällt för mig att man ska trycka på ESP knappen, för då kopplar man bort antisladden och då går det bättre att försöka ta sig loss om man sitter fast. För antisladden gör ju att bilen slr ifrån om den känner att den sladdar. Så nu vet jag hur jag ska göra nästa gång jag kör fast.

Aja, det var min spännande dag :)

Nu ska jag packa för ikväll tar jag tåget upp till min bror :)


Puss

Kanske...

.. Dags för en liten uppdatering, tänker faktikskt inte ursäkta mig för att jag inte har uppdaterat, för jag har bloggen för att skriva när jag känner för det. Det är inte så ofta jag har lust att uppdatera. Men nu har jag det :)

Just nu händer det lite och mycket i mitt liv. Har köpt en ny bil av min bror, har betalat den, men inte hunnit att hämta den än. Så på onsdagnatt tar jag tåget upp till Tvärån och hämtar den. Har planerat att vara där i alla fall tills på lördag men kan hända att jag blir kvar tills på söndag. Har även min golf till salu, så är det någon som är intressead eller vet någon som är det så är det bara att höra av sig till mig. Har faktiskt en som är intresserad av bilen som sa att han skulle höra av sig i helgen men har han inte hört av sig imorgon så åker den nog ut på blocket.

Gjorde min sista dag på praktiken igår, det känns så himla tråkigt, skulle kunna ha varit där hur länge som helst. Hade det så himla bra där och min handledare var bäst!

På onsdag börjar nästa kurs i skolan, vill inte! Är ingen kurs jag ser fram emot, det enda jag ser fram emot är att den är över. Så det är väl bara att bita ihop i 10 veckor så ska nog den kursen också gå bra.


Orkar inte läsa igenom vad jag har skrivit, är trött och kan ha skrivit en massa tok. Men så får det vara, för det är sån jag är.


Puss

Sämst

Jag är sämst på att blogga nu. Men jag känner ingen lust eller behov av att skriva här.

Är på världens bästa praktikplats nu på Ånge Vårdcentral, jag trivs så himla bra. Det är bara synd att det är sista veckan nu :( Men för att visa min uppskattning att jag fått vara där så ska jag baka lite idag och bjuda på imorgon :)


Har väl inget annat att förtälja. Skriver igen när jag har tid och lust.

Puss

Tillbaka till startsidan



RSS 2.0


Design by Twixy
Twixys.blogg.se