jobb jobb jobb...

Nu är det kanske dags för ett inlägg igen.
Helgen har bestått av jobb och jobb som jag tidigare nämnt och idag var det dags för ett till 12-timmars pass. Gick rätt skapligt ändå, förutom vissa omständigheter som kan vara olämpligt att skriva här i bloggen på grund av alla lagar som finns..


Har nyss varit ute på en cykeltur och det var så himla härligt, när jag tog min premiärtur på cykeln i april lovade jag mig själv att börja cykla ungefär lika mycket som jag gjorde sommaren -07. Men det blev inte så mycket av med det med tanke på att jag tog nästa cykelpass idag, nästan 2 månader senare. Jag vill bättra mig på den fronten, för jag tycker det är så himla härligt att cykla. Jag tror bestämt att jag har drabbas av mask, en specifik sådan som bara växer och växer, den masken kallas som ni kanske vet, LATMASK!! Jag måste bli bättre på att träna och jag ska bli bättre, så de så!


Nu väntar det två lediga dagar, imorgon ska spenderas med att gå till tandläkaren, pga. en inflammerad visdomstnad, därefter ska jag ta mig en tur till cheferna för att få någon koll på schemat och dagen ska avslutas med att jag och Katrin ska ta en tur med hästarna. Det kan nog bli en kanondag, bara vädret håller i sig :)



nu blir det en tur till duschen!





puss

Midsommar

Imorgon är det midsommar och idag märktes det även på vädret, riktigt varmt och härligt. :)
Idag kom Elin hit en sväng, så himla längesen vi träffades, så det var extra roligt att träffas idag. Vi var ut och gick en sväng i det härligt vädret. Tack för idag Elin :)


Det blir inte så mycket av Midsommarfirande, ska jobba hela helgen. Skulle egentligen vara ledig hela helgen, men det blir ju bra pengar, så jag lider inte av det :) Ska jobba 35 timmar på 3 dagar.
Imorgon när jag slutar jobba ska vi åka hem till Älsklingens föräldrar och äta middag, så lite midsommarfirande blir det ju.


Nej, nu får det vara nog med inlägg, inte för att det var så intressant inlägg men det är ju ett :p
Ska börja jobba 06,30 imorgon så det är väl bäst att gå och lägga sig..



Gonatt

bröllop

Jag som sa att jag inte skulle kolla på det kungliga bröllopet. Jag sa att jag bara skulle titta på vilken klänning Victoria hade, sen skulle jag inte se mer. Men vad hände, jag såg hela vigseln och grät, sedan såg jag lite på kortegen (eller hur det nu stavas). Idag har jag suttit och tittat på en massa klipp från middagen, bl.a. talen och vad hände då, jag storgrät. Jag ska aldrig mer säga att jag aldrig ska göra något. För jag gillade bröllopet, skarpt.
Victoria och Daniel är så himla söta tillsammans, jag blir så kär :) Ni får säga vad ni vill men jag gillar verkligen kungahuset och vill absolut ha det kvar.


Nog om detta..

Nu ska jag berätta för er om det mest pinsamma jag har varit med om på länge. I onsdags när jag var på inskolning på ett av jobben jag ska jobba på i sommar så gick jag in i personalrummet och skulle hämta något i min väska (minns inte vad), när jag böjer mig ner så exploderar mina byxor, ja, de exploderade verkligen, hela sömmen från där man sätter ett skärp ner till mitten så gick det sönder. Jag visade hela jävla röven. Jag blev så ställd så jag visste inte vad jag skulle ta mig till, men som tur va hade jag en långärmad med mig som var inne i rummet, så jag skyndade mig att knyta den runt midjan.
Men fatta, det här händer aldrig, men när jag är på inskolning så händer det. Det var bara tur att jag var ensamen i rummet och att jag hade en tröja med mig. Annars hade jag gått under om någon hade sett det. 




Det var allt för mig för idag.

puss

 

Bildboom på Svinto

Tänkte lägga upp lite bilder på Svinto, mamma och pappas lilla bebis, och det är även bilder på hans syskon och Mattias och Annas hund Ajax. Så "stor" som Ajax är kommer Svinto att bli när han är fullvuxen. Innan Mamma och Pappa skaffa Svinto så tyckte jag att Ajax var liten, men jämfört med Svinto så är han jättestor.

Titta och njut! :)





Svinto



Svinto och Ajax busar..



.. Busar fortfarande..












Svinto och hans syster samma dag som vi hämtar hem honom.



Mattias, Ajax och Svinto.



Svintos systrar, lägg märke till lilltjejens öron ;) så söt! :)


Ha det bäst!

 puss



Ensam hemma

Älsklingen började kl 9 imorse och jobbar till sju eller nio, så jag har varit hemma hela dagen. Jag blir så himla rastlös när jag är hemma själv, jag blir så rastlös så jag inte gör något vettigt alls. Jag har varit ute och gått en sväng och druckit 4 koppar kaffe. Det är typ det enda. Jag måste bättra mig, jag kan ju göra en massa bra saker, t.ex. träna och städa. Men den här datorn spenderas det alldeles för mycket tid vid.

Nu tror jag att jag ska gå och diska lite.


puss


Måndag

I lördags åkte jag först till Ånge och därifrån åkte jag med Patrik och Gina till Ramsjö. Mormor och morfar kom också till Ramsjö. Vi åkte först till Kvistabäcken på flottardagen. Det var första gången jag såg flottning på riktigt, det var faktiskt intressant. Svinto var också med dit, så han hade många hundar att hälsa på :) Det tyckte han var jätteroligt.


Svinto, mamma och pappas nytillskott :)

Här är mamma och pappas nytillskott :)


Igår hade vi fika här hemma för att jag har fyllt år. Leif, Maggan, Katrin, Sara, Sigrid, Lennart och Ann-Marie kom hit. Vi hade det jätteroligt :) Jag fick bl.a en kaffekvarn, så nu kan jag mala mitt eget kaffe :D

Eftersom Rickard jobbade igårkväll så åkte jag med till Munkbysjön och var med Katrin, vi var ut och red med hästarna en sväng. var jätteskönt ute.


Om ca 2 timmar ska jag gå och träffa min chef för den här sommaren, hoppas att det kommer att gå bra, börjar bli lite nervös..



Puss


Sommarlov :)

Nu är det äntligen sommarlov. Hade tenta imorse och jag tror det gick bra, kändes så iaf :)

Hade planerat att städa, baka, tvätta och diska idag eftersom jag hade nästan hela dagen ledigt. Helt plötsligt insåg jag att klockan var 19 och jag inte hade diskat, städat eller bakat. Men nu är kakan och tvätten klar. Men disken växte ju på sig igen när jag bakade. Nu sitter jag och tittar lite på Så Ska Det Låta samtidigt som jag sitter här och skriver och samtidigt som det så diskar jag en pinal mellan varven.

Imorgon bär det av till Ramsjö över dagen. Vi ska en sväng på flottardagen i Kvistabäcken, ska bli intressant :)


Äh, det får vara nog för mig idag.

puss


TENTAÅNGEST!!

Jag har tentaångest, ju mer jag pluggar ju mer inser jag att jag inte kan något. Men förhoppningsvis är det för att jag är lite nervös inför imorgon och förhoppningsvis kan jag mer än jag tror. Får jag rätt frågor imorgon så ska det nog gå vägen :)


Imorgon vid 10-tiden har jag sommarlov :) och som jag ska njuta av det. Helt underbart!

Appropå ingenting så ska jag och Älsklingen gå och kolla på en 3:a nästa vecka. Så om vi tycker att den är bra så får vi flytta in i augusti :D



Nej, nu är det dags för sista tokpanikpluggrycket.


puss


Tillbaka till startsidan



RSS 2.0


Design by Twixy
Twixys.blogg.se